Contactgegevens Bestuur en Trainers

Goed contact met de leden vinden we heel belangrijk. Hebben jullie openstaande vragen of willen jullie graag een reactie geven of tips aandragen, neem dan contact op. Dat kan via mail of telefonisch.

 

Algemene vragen / Website

Voor algemene vragen over de vereniging kunt u mailen naar info@dgvdiepenheim.nl. Tevens kunt u voor vragen, suggesties en opmerkingen met betrekking tot de website hebben mailen naar info@dgvdiepenheim.nl

Ledenadministratie/Contributie

Voor vragen mbt contributie of ledenadministratie kun je contact opnemen met de penningmeester via penningmeester@dgvdiepenheim.nl.

 

Vrijwilligers

Ook zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die willen ondersteunen bij bepaalde activiteiten. Heb je zin om af en toe het bestuur en de DGV een handje te willen helpen, mail dan je gegevens naar info@dgvdiepenheim.nl

 

Aanmelding/Afmelding/Wijziging

Aan- en afmeldingen voor de Gymnastiekvereniging kun je via een formulier. Deze staan kun je op deze website vinden onder Lesinformatie. Bij vragen kun je contact opnemen met de penningmeester.

 

Trainers

Mocht je een keer niet kunnen op een les, dan vragen we je om dit door te geven aan de trainer via telefoon of mail. Om spam te voorkomen, zijn de mailadressen geen hyperlinks. Typ het adres over om een mail naar de trainer te sturen.

Monique Scholten            06-411 303 00      monique@dgvdiepenheim.nl

Miriam Scholte van Mast   0547-273003        miriam@dgvdiepenheim.nl

 

 

 

 

 

 

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj